Opis forum
Nowy użytkownik
Witam
jako, że wielokrotne nawoływania i prośby nie przyniosły wymiernych skutków a nasze forum wywróciło się na lewą strona serwera w procesie naturalnym, ja w imieniu wielu zasmuconych imprezowiczów i osób chcących budować naszą społeczność (to nie ja ) postanawiamy odmienić koleje losu.
W krótkiej informacji zawatrej na naszym mailu odwołuje Państwa do owego tekstu z płonną nadzieją na szybkie i intensywne zmiany!
Wywołajmy więc burzę dyskusji na tematy różne!
Pierwszym z nich niech będzie spotkanie, spotkanie Nas wszystkich a jeśli nie wszystkich to tych, którzy gotowi są by zwać ich kwiatem naszej zbiorowości i nie wstydzą się iż mogą być wytykani palcami przez ociemniałą resztę.
Spotkajmy się w pierwszej kolejności tu! Tu, w tym cyfrowym miejscu, na cyfrowym placu grupy i internetowej agorze naszych cybernetycznych wieców! Byśmy w dalszej kolejności znali swoje imiona a nawet i nazwiska! Byśmy doszli do poziomu znajomości naszych zainteresowań i koników. Byśmy mogli o dowolnej porze dnia pogadać o mniej istotnych szczegółach naszych egzystencji! A w końcu bez mrugnięcia okiem decydowali sie na wspólne wyjścia tak jak uczynimy to już w najbliższą sobotę 3 marca!
Pamietajcie jeśli raz odrąbiecie wyciągniętą ku Wam rękę ona już nigdy sie nie pojawi.
Zapraszam do dyskusji na temat sobotniego wieczoru i licze na ciekawe pomysły.
Witam..
Dla odmiany proponuje spotkanie w otoczeniu obłoków, pachnącego dymu shis'y oraz przeróżnych trunków
Pokonwersujmy o naszej egzystencji i zreklasujmy w arabskiej atmosferze:)
Hej Spotkanie to jak najbardziej dobry pomysł, trzeba się w końcu raz a porządnie zebrać w sobie i razem wyjść... Dobrze by było gdyby ustalić wspólnie jedno miejsce, bo ost chyba stworzyliśmy/ście dwie grupy?? ;P Pierwsza propozycja miejsca bardzo sympatyczna
Ja tym razem zgłaszam na pewniaka swoją obecność
Pozdrawiam, buziaki dla wszystkich
Nowy użytkownik
Hej, ja również jestem "za" jeśli chodzi o wspomniane klimaty:) Rozpuśćmy to wśród ludzi! a w sobote już tylko nadamy temu ostateczny szlif.